Type Lash extensions

Er zijn verschillende type, maten, diktes en kwaliteiten in Lash extensions.

Bij Natural Extension studio maken we uitsluitend gebruik van de premium Natural lash van Lash Extend. Er is voor specifiek deze Lash extensions gekozen, omdat ze niet van echte haartjes te onderscheiden zijn. De Lash extensions zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en lopen uit in een dunne punt. Deze wimpers zijn heel flexibel en zijdezacht. Niet zwaar voor de natuurlijke wimper en hierdoor ook niet belemmerend voor het zicht.

Een vollen behandeling duurt 1 à 2 uur en een opvulbehandeling 30 min tot een 1 uur. Op één natuurlijke wimper wordt een enkele Lash extension geplaatst. Iedere wimper wordt hierdoor met minimaal 2mm verlengt. Door krul, lengte en dikte van de Lash extensions kunnen we verlenging en volume creëren afhankelijk waar de voorkeur naar uitgaat. De C-krul en D-krul zijn het meest gangbaar. Natural Extension studio hanteert de B,C en D-krul. Bij het zetten van een nieuwe set wimpers wordt er gekeken naar wat het mooiste aansluit op de natuurlijke wimper in combinatie met de wensen en verwachtingen van de klant. 

Bij de one by one techniek is het in principe als volgt hoe langer de Lash extensions hoe meer lengte, hoe korter de Lash extensions hoe meer volume. 

Om de 2 à 3 weken wordt een opvul behandeling geadviseerd. Mocht je nou specifieke wensen hebben, geef dit van tevoren aan dan kunnen we daar gerichter op inspelen. 

Verwijderen Lash extensions door middel van een speciale gel die de bonding (lijm) oplost. Op geen enkele andere manier is Lash extension te verwijderen. Wij raden dan ook nadrukkelijk af dit zelf te proberen.